Adres   

Email

 

: Zienlaan 4, 1911 TR Uitgeest   Tel.: 0251-310155

: info@sportcentrum-uitgeest.nl

     Sport- en Tenniscentrum Uitgeest

Beschikbare tennisbanen deze winter

 

Korfbal Vereniging Stormvogels

: Wouter Notenbos

: info@kv-stormvogels.nl

: http://www.kv-stormvogels.nl/

Naam

E-mail

Website

Programma 
KV Stormvogels

Contactgegevens:

Clubhistorie KV Stormvogels

 

Onze club is opgericht op 19 juni 1964 en bestaat op dit moment uit ruim 115 leden. In competitieverband wordt gespeeld in zowel de zaal- als de veldcompetitie. Tevens is het mogelijk om recreatief te korfballen. Bij K.V. Stormvogels spelen we niet alleen korfbal maar hebben we ook veel aandacht voor een actief verenigingsleven. Vooral voor de jeugdleden worden er tal van activiteiten naast het korfbal georganiseerd, variërend van playbackavonden, filmavonden, spellenavonden  tot en met ons eigen jaarlijks terugkerend jeugdkamp.

 

Ook voor de volwassen leden is er genoeg te doen in onze kantine. Wat te denken van klaverjasavonden, een zomerse barbeque en de gezellige feestavonden.

  

 

Sinds ….. hebben wij onze thuishaven op het sportpark “de Koog” aan de Niesvenstraat. Op dit moment vindt er een herinrichting plaats op het sportpark. Vanaf september 2011 speelt Stormvogels zijn wedstrijden aan de oostkant van de kantine in plaats van de westkant. Hiervoor zijn enige aanpassingen aan de kantine gedaan. Er volgt het komende jaar een onderzoek waarnaar gekeken gaat worden of het mogelijk is om de korfbal -  en de hockey vereniging samen  op twee nieuwe kunstgrasvelden te laten spelen met voor elke club een eigen nieuwe clubgebouw.

Wilt u meer weten…. bel dan even met Eveline Jongejans 06-10205935.