Adres   

Email

 

: Zienlaan 4, 1911 TR Uitgeest   Tel.: 0251-310155

: info@sportcentrum-uitgeest.nl

     Sport- en Tenniscentrum Uitgeest

Beschikbare tennisbanen deze winter

 

Lake City Players

Contactgegevens:

: Wesley Versteeg

: secretaris@lakecityplayers.nl

: http://www.lakecityplayers.nl/

Naam

E-mail

Website

Programma LCP

Over Lake City Players

Basketballvereniging Lake City Players is in 1976 door een stel enthousiaste Uitgeesters opgericht die vonden dat er in het groeiende Uitgeest meer gebasketbald moest worden. Daarom namen ze het sportieve heft in eigen handen en richtten een 'eigen' basketballvereniging op: Lake City Players.

  

Wie goed kijkt naar het logo van LCP ziet twee dingen: In de eerste plaats een vrolijk, flexibel een dynamische basketballspeler, die als een weerlicht over het veld scheert. Maar in de tweede plaats zal de oplettende kaartlezer toch vooral het Uitgeester meer ontdekken in het logo van LCP!

   

Als LCP willen we iedereen in Uitgeest en omgeving die daar zin in heeft gelegenheid geven om op regelmatige basis te basketballen. Dat kan bestraan uit één of twee keer per week te trainen, of in aanvulling daarop, ook mee te spelen in de regionale competitie die de Nederlandse Basketballbond organiseert. We hebben redelijk stabiel ledenaantal van rond de 80, waarvan er ongeveer 2/3 competitie speelt.

We spelen in teams in de leeftijdscategorieën 12 jaar en jonger, 13-14 jr, 15-16 jr, 17-18 jr, 19-20 jr, 21-22 jr en Senior. In de twee jongste leeftijdscategorieën spelen de meisjes en jongens in gemixte teams: X12 en X14.